Bemutatkozik a Puskás új edzője - élő

Videós és szöveges tudósítás.

Forrás:

Mint köztudott, a Kisvárda elleni vereséget követően Radoki Jánostól is megvált a Puskás Akadémia, helyét az a Komjáti András veszi át a bajnokság végére, aki az idényben egyszer már hadba vezette a játékosokat Benczés Miklós leváltását követően. Első mérkőzésén rögtön háborúba indul a tréner, hiszen a közvetlen rivális Pakshoz utaznak, és a győztes hatalmas lépéselőnyre tehet szert a bentmaradásért folytatott harcban.

A sajtótájékoztatóról élő videóban, és szöveges tudósítás formájában is jelentkezünk.

12:30 Megérkezett a főszereplő, kezdünk.

12:31 A  jelenlévők üdvözlését követően Komjáti András rögtön arra tért rá, hogy a csapat egyértelmű célja, hogy bentmaradjon az első osztályban, ezt kell minél előbb biztosítani.

12:32 Az nb1.hu kérdésére Komjáti András elmondta, hogy a hiányzók ellenére is jól kell teljesíteniük. Alapemberek hiányoznak, de elég bő a keret, hogy pótolják. Nem ezzel kell foglalkozni, azoknak kell bizonyítani, akik most helyettük lehetőséget kapnak. Nem keresnek mentségeket.

12:35 Komjáti András nem zavarja a beugró szerepe. Kiemelte, nem ez az első alkalom, hogy ezt kell tennie. Pozitívan kell belevágni, nem elmenekülni. Meg fogják oldani.

12:37 Radoki János munkáját is követte az új tréner. Nem érzi azt, hogy bármiféle lazaság lett volna. Radoki János is megkövetelte a fegyelmet, de megcsorbította az önbizalmat a rossz szereplés.

12:38 Kiemelte Radoki János keze alatt jó irányba indult a csapat, de ezt a megkövetelt pressinget, csak ideig-óráig tudták tartani. A játékosok nem voltak hozzá elég frissek.Rengeteg információt kaptak, ez egy kicsit több volt a kelleténél és fejben elfáradtak a játékosok.

12:39 A Puskás Akadémiának az új edző szerint a középmezőny elején kellene lennie. Viszont azt is hozzátette probléma van néhány játékos önkritikájával, de ezt egy-két figyelmeztetéssel helyre lehet rakni. Tisztába kell tenni a dolgokat.

12:41 A nyomás nem zavarja a trénert, már korább volt nagyobb alatt, azt is túlélte. A hangulaton próbált változtazni elsőként, frissítette a keretet. Úgy tűnik, ez most beválhat.

12:42 A csapatban tervez változásokat az előzőkhöz képest. Vegyesen válogat majd a fiatalok és az idősebbek közül, de mindenki érdemei alapján kerül majd be.

12:43 Radoki Jánossal jó volt a kapcsolata, de a gyengébb eredmények miatt várható volt, hogy kell születnie egy ilyen döntésnek, hiszen pont akkor kaptak nagy zakókat, a Kisvárda és a Haladás ellen, amikor azt várták, végre kilábalnak ebből a helyzetből.

12:44 Még hét-nyolc pontot legalább szeretne szerezni, mivel 37-38 ponttal már bent lehetne maradni.

12:48 Elmondta, ezt a pár meccset se tervezte, nem hogy ősszel is folytassa. Nevetve hozzátette, fiatal kora ellenére nem tör ilyen babérokra. Új edzőjelölt még nincs, arra az újságokból lesz kíváncsi, sőt, meghívja egy italra azt, aki eltalálja, így hogy még ők se tudják. 

12:49 Befejeződött a sajtótájékoztató.

Legfrissebb híreink