Bemutatkozik a Honvéd új vezetőedzője - reakció

Elkötelezett kispestiek.

Forrás:

Szerdán 18 órától a Nafta Lendva ellen játssza le az első felkészülési mérkőzését a rengeteg átalakuláson áteső Honvéd. Ez azt is jelenti, hogy a nyáron a kispadon a Nebojsa Vignjevicset váltó Tam Courts vezetőedző először irányítja majd meccsen az új játékosait.

A szakvezető a szlovéniai edzőtáborból adott helyzetjelentést a Honvéd honlapjának:

„Nagyon izgatott vagyok az első mérkőzés miatt. Jó edzéseken vagyunk túl, sokat beszélgettünk a srácokkal, hogy megismerkedjünk, egymásra hangolódjunk, most viszont szeretnénk látni is, hogy mire képesek. Szükségünk van még erősítésre is, de a fiatal játékosok is nagyon jó benyomást tettek ránk, szeretnénk nekik is lehetőséget adni arra, hogy bizonyítsanak, akárcsak a többiek. Remek lehetőség lesz a szerdai találkozó, először láthatom a meccsen a csapatot, szeretném, ha minél több mindent viszontlátnék a gyakoroltakból és a célunk, hogy kezdésként valami szépet tudjunk mutatni a szurkolóinknak."

Courts négy hete vette át a szakmai munka vezénylését Kispesten, az eddigi tapasztalatairól is megosztotta a gondolatait:

„Az eddigi tapasztalatok alapján úgy látom, hogy rengeteg elkötelezett ember dolgozik a klubnál, akik értik a munkájukat és mindannyian a klub érdekeit tartják szem előtt, a stábommal pedig készen állunk arra, hogy új irányba vigyük a Honvédot. Azt látom a játékosokon, hogy ők is pontosan tudják, hogy változtatásokra van szükség, hiszen az elmúlt szezonok eredménye nem volt méltó ahhoz a szinthez, amit képviselnünk kell. Azon vagyok, hogy együtt dolgozzunk egy sikeresebb jövőért, hogy jól szerepeljen a Honvéd."

Legfrissebb híreink