Belgrádi gigász vinné az FTC egyik legjobbját

Jön a Fradi, a Ludogorec, a Crvena és Steaua négyes tornája?

Forrás:

A Ferencvárossal kapcsolatos hírekkel kiemelten rendelkező ulloiu129.hu a következő fejleményekről számolt be a bajnok- és kupagyőztes csapattal kapcsolatban:

„– Ismét megpróbálkozik az utolsó forduló előtt még a bajnoki címre hajtó Partizan Belgrád Tokmac megszerzésével – előlük “csentük el” 2019-ben -, ők is beálltak a kérők sorába.

– Egy román portál szerint idén nyáron tervben volt egy négyes felkészülési torna Razgradban a Fradi, a Ludogorec, a Crvena Zvezda (ahol nyártól Marko Marin lesz a sportigazgató) és a román Steaua részvételével. Mivel azonban más-más időpontokban kezdik a csapatok a szezont, így ez most, úgy tűnik, elmarad – télen vagy jövő nyáron azonban újra aktuális lehet.

Zubkovék tegnap 1-1-et játszottak a Rijekával annak otthonában. Játékosunkat a 79. percben cserélték le. Az ukrán válogatott jótékonysági meccsek sorával próbálja játékban tartani nagyrészt a Donyeckre és a Dinamo Kijevre épülő válogatottját a skótok elleni VB-playoff meccs előtt.”

A Tokmacot csábító Partizan Beograd egyébként 8 alkalommal volt szerb bajnok, illetve Szerbia és Montenegró bajnokságának az első helyezettje is, a jugoszláv bajnokságot 11-szer fejezte be az első helyen. Hétszer nyert szerb kupát, 4-szer volt első a Szerbia és Montenegró-i kupában, 5-ször a jugoszlávban.

FRISSÍTÉS: 22.43

A Twitteren megjelent egy állítás, mely szerint Tokmac török élcsapattal egyezett meg. Részletek kattintás után érhetőek el.

Legfrissebb híreink