Belgium: kiakadt a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya

A Fradi egykori játékosa is megkapta a magáét.

Forrás: MTI

Az nb1.hu-n is jeleztük, hogy Bernd Storck a belga bajnokságban szereplő Genk vezetőedzője lett. A Genknél egyébként Németh András személyében magyar futballistára is számíthat Storck. 

Storck új csapata kispadján a Rapid Wien elleni El-meccsen debütált. A Genk 1-0-s vereséggel zárta ezt a találkozót. A bemutatkozás után Storck elég keményen kritizálta a csapatát - ez derül ki a nieuwsblad.be cikkéből.

"Az első húsz percben annyi hibát láttam, hogy másfél óra kellene, amíg az összeset fel tudnám sorolni. Ilyet még egyetlen együttestől sem láttam. Jó képességű futballisták alkotják a Genk keretét, de ebből a szempontból sok munka vár ránk" - szúrt oda játékosaink a német tréner.

Bernd Storck spreekt duidelijke taal na eerste match bij Genk: "Nooit een ploeg gezien die tactisch zoveel fouten maakte"

 

Storck Joseph Paintsilt is bírálta. A ghánai labdarúgó neve ismerősen csenghet az NB I rajongóinak, hiszen korábban a Fradiban szerepelt. Paintsil a magyar bajnokságban 25 találkozón kapott bizonyítási lehetőséget, a fellépéseit 10 találattal zárta.

"A szélen jutott szóhoz, de semmi olyat nem láttam tőle, ami ezen a poszton elvárható lenne. Magyarországon jó teljesítményt nyújtott itt, de most ez nagy csalódás volt nekem" - világított rá a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya.

Storck tanítványai vasárnap a Gent elleni bajnokin javíthatnak. A Genk jelenleg a 9. helyen áll a belga bajnokságban.


 

Legfrissebb híreink