Bekapcsolta a kifogásgenerátort a Paks edzője az Újpest után

Vignjevics sem volt boldog.

Forrás: paksifc.hu


Alacsony színvonalú mérkőzésen játszott döntetlent egymással a Paks és az Újpest vasárnap. A találkozót követően a két vezetőedző értékelt.

"Rosszul kezdtünk, az elején gólt kaptunk, ez megfogta a csapatot. Kellett egy kis idő, hogy rendezzük a sorainkat. Ebben a meccsben ennyi volt. Mindkét oldalon volt két helyzet. Nem vagyok elégedett, ennél azért jobban kell futballozni. Extrém időjárási viszonyok közt játszott mindkét csapat, a végén látszódott a fáradtság" - mondta Csertői Aurél.

 

"Nem vagyok boldog, az összecsapás alatt azt éreztem, hogy összességében mi álltunk közelebb a három pont megszerzéséhez. Több lehetőséget dolgoztunk ki a meccsen, de sajnos nem tudtuk jobban kihasználni őket. Az időjárás egyik csapatnak sem kedvezett a mai napon, nehéz volt tartani az iramot a melegben. Pakson sosem egyszerű játszani, a hazaiak veszélyes kontratámadásokat tudnak indítani, az utolsó pillanatokban is volt egy komoly akciójuk. Mindazonáltal a lefújást követően végül mindkét együttes számára korrekt végeredmény született” – értékelte a látottakat Nebojsa Vignjevic.

Legfrissebb híreink