Bejelentést tett a Fradi Lipcseiről

Méghozzá hivatalosat.

Forrás:

Hat nappal ezelőtt adtunk arról hírt, hogy Lipcsei Péterrel szerződést hosszabbított a Ferencváros. „Nem szolgálhatok konkrétummal. Illetve, dehogynem: kedden megállapodtam a Fradi vezetőivel, hogy folytatom Soroksáron a fiókcsapatnál a munkát. Hacsak nem kapok élvonalbeli ajánlatot, mert akkor elengednek. Ezúton is köszönöm” – mondta akkor a szakember.
 
Az FTC ma hivatalos bejelentést tett az ügyben:
 
„Legendás labdarúgónk pályafutása végét követően sem szakadt el klubunktól. Korábban U21-es együttesünket, majd második csapatunkat irányította, az előző két szezonban pedig már NB II-ben szereplő fiókcsapatunk, a Soroksár edzője volt.
 
Vezetésével a kis Fradi az első idényben a nyolcadik helyen végzett, a most befejeződött szezont pedig egy hellyel előrébb, a hetedik helyen zárta, ám a legnagyobb sikert a Magyar Kupában érte el, mivel egészen az elődöntőig jutott el, ahol csak a Budapest Honvéd tudta megállítani a menetelését.
 
A Soriban több fiatal Fradi-játékos kap lehetőséget hétről hétre, hogy a felnőttek között is bizonyíthasson, a mögöttünk hagyott idényben többek között Csernik Kornél és Kundrák Norbert is rendszeresen pályára léphetett.
 
Lipcsei Péter így ezt követően is a Ferencváros kötelékében marad, hiszen most meghosszabbította szerződését egyesületünkkel, és a továbbiakban is a Soroksárt irányíthatja.”
 

Legfrissebb híreink