Bejelentés a Vidi-fizetésekről

Méghozzá hivatalos.

Forrás: MOL Fehérvár/Facebook

A koronavírus miatt kialakult helyzet miatt több klubnak kellett lépnie. Ezúttal a MOL Fehérvár jelentette be, hogy három hónapra módosulnak a szerződések, a fizetések pedig húsz százalékkal csökkennek. Íme a fehérváriak közleménye:

 

"A koronavírus okozta járvány miatt felfüggesztett bajnokságok a sportklubok gazdasági helyzetére is hatással voltak. A kiesett bevételeket figyelembe véve a klub menedzsmentje, valamint az első csapat játékosai és a szakmai stáb tagjai egyetértettek abban, hogy a nemzetközi, topbajnokságokban is megfigyelhető trendeket követve három hónapra módosítják szerződéseiket, és 20 százalékkal kevesebb bérért folytatják a munkát, mert ők most így tudnak segíteni.

 

"A korábban már publikált 18 millió forintos jótékonykodáshoz csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy adni mindig felemelő érzés, az a véleményem, hogyha valakinek lehetősége van rá, az segítsen ezekben az időkben, ezért nem is volt kérdés, hogy segítünk a városnak a kialakult helyzetben. A keddi, egyéni beszélgetéseken pedig a magyar és külföldi labdarúgók és szakemberek azonnal és mindenféle megjegyzés nélkül fogadták el a szerződésmódosítást. Ahogyan korábban is már annyiszor, most is példát mutattak mindannyian lojalitásból és klubhűségből" - nyilatkozta sportigazgatónk, Kovács Zoltán."

 

Legfrissebb híreink