Befogta a Vidi a Fradit

Budapest - És ez a kispestieknek is fáj.

Forrás:

OTP Bank Liga, 21. forduló: 
Budapest Honvéd-Videoton FC 1-4 (0-1) ----Bozsik-stadion, 1903 néző, v.: Bognár T.
gólszerzők: Lanzafame (57.), illetve Nikolov (35.), Lazovic (54., 80.), Vinícius (65.)
sárga lap: Lanzafame (34.), Ikenne-King (44.), Heffler T. (49.), illetve Kovácsik (31.), Huszti (44.), Pátkai (51.), A. Hadzic (57.), Nego (62.), 
Honvéd: Gróf - Heffler T., Kamber, Kosút, Ikenne-King (Kukoc, 57.) - Gazdag, Nagy G., Holender (Lukács D., 72.), Banó-Szabó (Májer, 75.) - Lanzafame, Eppel
Videoton: Kovácsik - Nego, Juhász, Vinícius, Stopira - A. Hadzic (Varga J., 87.) - Nikolov, Pátkai - Huszti (Kovács I., 80.) - S. Scepovic, Lazovic (M. Scepovic, 81.)
    
A címvédő Budapest Honvéd 4-1-re kikapott a vendég Videoton csapatától a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott szerdai mérkőzésen, a székesfehérvári együttes ezzel beérte pontszámban a listavezető Ferencvárost. A találkozót március 3-án rendezték volna, de a játékvezetők alkalmatlannak tartották a pálya talaját.
    
Az első félidőben a kemény játék miatt feszült volt a hangulat a pályán. Valamivel többet birtokolták a labdát a kispestiek, ennek ellenére egyetlen alkalommal sem kísérleteztek kapura lövéssel. A székesfehérváriak hat próbálkozásból ötször veszélyeztettek, és a macedón Boban Nikolov egy szabadrúgás után a vezetést is megszerezte.
    
A szünet után a szerb Danko Lazovic növelte a Videoton előnyét, és bár az olasz Davide Lanzafame szépített, Vinícius révén ismét két góllal vezettek a vendégek. Stopira is betalált, de les miatt ezt a játékvezető nem adta meg, azonban Lazovic második góljával tovább nőtt a különbség. A második félidőben a hazaiak komoly védelmi hibákkal segítették ellenfelüket, így nem lehetett esélyük a pontszerzésre.
 
 
 
Tabella a linkre kattintva olvasható
 

Létszámemelés - „hadüzenet" a sokat kérő magyar focistáknak! - NB1.hu

Az NB I-es létszámemelés oka

Legfrissebb híreink