Befejezi a pályafutását a magyar válogatott korábbi kapusa

Edzőként viszont előrébb lépne Ausztriában.

Forrás:

Sáfár Szabolcs szép pályafutást tudhat maga mögött. Több mint száz meccset játszott a Vasasban, az Ausztria Salzburgban és az Austria Wienben is, valamint ezt az álomhatárt a Wacker Innscbruckban is majdnem megugrotta. 2003-ban a Szpartak Moszkvában is szerepelt 5 meccsen, valamint 14 alkalommal a címeres mezt is magára ölthette. A profi labdarúgástól 2017-ben vonult vissza az osztrák harmadosztályú SC Ritzingtől, nyártól pedig a hatodosztályú Wullersdorfban sem véd, jelenti a Blikk, s hozzáteszik, mindezt azért teszi, hogy jobban tudjon az Austria Wiennél való edzői feladataira.
 
Sáfár számára így is maradhat hiányérzet pályafutásában, hiszen 2003-ban a Borussia Mönchengladbachhoz igazolhatott volna, de egy büntető közben megsérült, ezért visszavonták a rá tett ajánlatot. Így került a Szpartakhoz.
 
A lap érdeklődésére azt is elárulta, hogy a Vasas eredményeit továbbra is követi, de jobban örülne, ha az élvonalban bizonyítana ismét a klub, valamint reményét fejezte ki, hogy az új stadion megnyitójára kap meghívót. Emellett mesélt legszebb válogatott emlékéről is, mely az atlantai olimpia, majd a legrémesebbről is beszélt.
 
 

Legfrissebb híreink