Bedrogozva halt szörnyű halált az Érd fiatal játékosa

Már az NB III-as keretnek is tagja volt.

Forrás: Érdi VSE

Beállt az agyhalál a 17 éves Nagy Richárdnál, aki szombaton egy házibuliban zuhant ki az ablakból - számolt be róla a Blikk. A fiatal az NB III Nyugati csoportjában bajnok Érdi VSE tehetséges labdarúgója volt, a 2019/20-as szezonban egyszer, a Komárom elleni mérkőzés során már a kispadra is leülhetett.

Édesapja az esti órákban ment be a kórházba, hogy elbúcsúzzon tőle. Nagy László az intenzív osztály folyosóján azért fohászkodott, hogy focista fia túlélje, hogy tíz métert zuhant – de hiába. Az apa a rendőrségen szembesült azzal, hogy a kamasz fia a buliban bedrogozva kiugrott a második emeleti apartman ablakán. Az első próbálkozását egy lány megakadályozta, utána a tanúk szerint Ricsi összeverekedett egy sráccal, majd átszaladt a másik szobába, feltépte az ablakot, aztán ugrott. A társaság szétspriccelt, csak néhány barátja maradt vele. De a rendőrséget azért hívták, mert a srácok szétverték a panzió berendezését.

Nagy László nem érti, hogyan vették rá a barátai Ricsit a drogozásra, hiszen ősztől az érdi felnőttcsapat számított a játékára, előtte sosem próbálta ki a tudatmódosító szereket, édesapja szerint megvetette azokat. Elismeri, hogy a karantén nem volt jó hatással a fiúra, voltak vitáik, de ez előfordul. Ricsi rendészeti iskolába járt Érden, mindig fegyelmezett srác volt, akinek álmai, céljai voltak. Ezért képtelen elhinni, hogy Ricsi magától ugrott ki, arra gyanakszik, a verekedés végén kilökték. "A nyomozók azt mondták, eddig a fiam három bedrogozott barátját és egy lányt hallgattak ki. Füves cigit szívtak és LSD-t találtak náluk. Némelyik a kihallgatás közben azt sem tudta, hol van" - mondta.

Nagy Richárd a Goldball '94-nél, majd a Vasasnál is megfordult, innen került Érdre, ahol végigjárta a ranglétrát, Limperger Zsolt vezetőedző többször is számított rá edzőmeccseken. Sajnos a nagycsapatban való éles bemutatkozás már soha nem jön el...

Legfrissebb híreink