Becsületbeli ügy a Fradi ellen – jön a 14. forduló

Bajba kerülhet a Loki, ismét nemes feladatuk lesz a felcsútiaknak.

Forrás: Kaposvári Rákóczi/Facebook

A megszokottnál elnyújtottabb lesz a bajnokság következő fordulója, mert már szombaton a bevált 17 órás kezdés előtt is lesz egy mérkőzés, míg az FTC, a nemzetközi kupaszereplése miatt, ismét vasárnap kora este lép majd pályára.

A forduló első meccsén, ha a ZTE legyőzi a Lokit, akkor Herczeg András csapatának már izomból hátrafelé kell majd figyelnie a tabellán, míg a zalaiaknak alapból létszükséglet lenne a 3 pont megszerzése. A Vidit az előző körben idegenben elintéző Puskás Akadémiára ismét nemes feladat vár, mert a szárnyaló, jelenleg 2. Mezőkövesdet látja majd vendégül.

Paksnak is nyernie kellene, ha nem akarna még veszélyesebb pozícióba kerülni, de az Újpestnek is, mert a szurkolóinak nem tetszik, hogy nagyon rapszodikus a csapatuk.

A Kisvárda-Honvéd megjósolhatatlan, mindkét gárda fontos győzelmet aratott az előző körben, izgalmas, feszült találkozóra lehet számítani. A Diósgyőr-Vidi lehet az egyik olyan találkozó, mely a forduló leglátogatottabb meccse lehet, a végkimenetellel kapcsolatban minden mondat tippelésnek számít.

A Kaposvár-FTC alapból „országos kettes”, de a hazaiak számára becsületbeli ügy lenne már egy bravúr felmutatása.

A 14. forduló programja:
november 30., szombat:

ZTE FC-Debreceni VSC 15.45
Puskás Akadémia FC-Mezőkövesd Zsóry FC 17.00
Paksi FC-Újpest FC 17.00
Kisvárda Master Good-Budapest Honvéd 17.00
Diósgyőri VTK-MOL Fehérvár FC 19.30  
    
december 1., vasárnap:
Kaposvári Rákóczi FC-Ferencvárosi TC 18.00 

Tabella a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink