Baszk rangadón parádézott az Újpest volt, kupagyőztes kapusa – videó

Hatalmas harcban vannak a bentmaradásért.

Forrás: Athletic Club/Twitter

Emlékezhetnek még a magyar, de legfőképpen az újpesti futballbarátok Marko Dmitrovicsra, aki a Crvena zvezda neveltje, de 2013/14-ben az Újpest kapusa volt. Olyannyira, hogy a Magyar Kupa-győztes gárdának is a tagja volt, a bajnokságban 12 alkalommal bizonyíthatott, a kupában 1-szer.

A 13-szoros szerb válogatott kapus most a spanyol élvonalbeli Eibar kapusa, tegnap remekelt a baszk rangadón a Bilbao otthonában. A találkozó végeredménye 0-0 lett, csapata jelenleg a 16. helyen áll a táblázaton 2 ponttal megelőzve a már kieső helyen tanyázó Celta Vigót.

Igen értékes pontot szereztek tehát...

(null)

Empate sin goles en el Nuevo San Mamés entre Athletic Club y SD Eibar, en un partido con ocasiones pero que acabó con reparto de puntos #AthleticEibar J17 LaLiga Santander 2019/2020 Suscríbete al canal oficial de LaLiga Santander en HD | 2019-12-14 00.00h | J17 | ATH | EIB LaLiga Santander on YouTube: http://goo.gl/Cp0tC LaCopa on YouTube: http://bit.ly/1P4ZriP LaLiga SmartBank on YouTube: http://bit.ly/1OvSXbi Facebook: https://www.facebook.com/LaLiga Twitter: https://twitter.com/LaLiga Instagram: https://instagram.com/laliga Google+: http://goo.gl/46Py9

Legfrissebb híreink