Barcelona szentélyében kérte meg kedvese kezét a Paks játékosa

Varga Roland is a világ egyik legboldogabbja lett.

Forrás: Basílica de la Sagrada Família/Facebook

Amikor már és még nincsenek edzések és meccsek, az átigazolási hírek tartják a lelket a szurkolókban. A pihenés és a feltöltődés időszaka azonban a magánéletben különösen fontos a labdarúgásban dolgozóknak (leginkább a játékosoknak, mert a szakmai stáb és a vezetőség tagjainak ilyenkor is vannak bőven feladataik), mert ekkor jut annyi idejük a szeretteikre, barátaikra, mint amennyit egyébként mindig eltöltenének velük.

Hogy ez tényleg így van jelzi, hogy Varga Roland, az FTC magyar válogatott játékosa, valamint Kulcsár Dávid, volt U21-es válogatott játékos is megkérte szíve választottjának kezét. Hab a tortán, hogy a hölgyek igent mondanak.

Varga nagy tettéről az FTC a hivatalos Facebook-oldalán számolt be, így azt a bejegyzést be tudjuk ágyazni a cikkünkbe, Kulcsárnál viszont olyan adatvédelmi beállítások vannak, hogy azt nem.

Annyit viszont elárulhatunk, hogy az örökké emlékezetes pillanatnak Barcelona, egészen pontosan a Basílica de la Sagrada, ismertebb nevén a Sagrada Família adott otthon.

Magyarul egyébként azt jelenti, hogy Szent Család-templom.

Legfrissebb híreink