Balogh Balázs szerint sokkal jobban állhatna az Újpest, ha…

Budapest – Az egész felkészülés alatt a ZTE-re fókuszáltak.

Forrás: ujpestfc.hu

 

Az OTP Bank Liga hatodik helyén álló Újpest FC a FIFA-szankció miatt nem igazolhatott játékosokat a télen, bár nem is adott el senkit az alapcsapatból. A lila-fehérek játékosa, Balogh Balázs volt az M4 Sport „Sportreggeli” című műsorának a vendége. Elmondta a véleményét arról, hogy milyen lesz tavasszal a kecskeméti Széktói Stadionban futballozni és persze kitért a ZTE FC elleni hétvégi Magyar Kupa-mérkőzésre is.

 

„Nem tesz jót a csapatnak és a játékosoknak sem, hogy ilyen bizonytalanság van. Nagyon szeretnénk visszatérni a Szusza Ferenc Stadionba, az az otthonunk, ott szeretünk játszani – mondta Balogh Balázs. – Viccelődtünk is már, hogy szinte nem is tudjuk, milyen ott játszani. A csapat véleménye, hogy sokkal előrébb állhatnánk a tabellán, ha esetleg ott tudtunk volna játszani ősszel.

 

Szombat délután az Újpest Zalaegerszegen lép pályára a Magyar Kupa 9. fordulójában.

 

„Az egész felkészülés alatt erre a meccsre fókuszáltunk, aztán majd jöhet a Videoton. Nem szeretnék olyan közhelyekkel jönni, hogy kötelező a győzelem. Játszottunk már az utóbbi években a Zalaegerszeg ellen, tudjuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz, de tisztességesen felkészültünk. Be kell tartanunk, amit az edző kér. Mindenkinek a maximumot kell nyújtania, és akkor sikeresek lehetünk” – folytatta az egyszeres válogatott futballista.

 

A DVTK az Újpest játékosával erősít? - NB1.hu

Balogh Balázsnak még másfél évig érvényes a szerződése Újpesten, de már többször hangoztatta, hogy szívesen kipróbálná magát külföldön.

 

„Az elmúlt átigazolási időszakokban mindig talány volt az Újpestnek és számomra is, hogy mi lesz velem. Megkeresések mindig vannak, de az, hogy a csapat nem tudott igazolni, nem jött túl jól nekem. Mindenesetre az eligazolásomnak most nincs aktualitása, százszázalékosan az Újpestre koncentrálok, a többi a jövő zenéje” – tette hozzá Balogh Balázs. 

Legfrissebb híreink