Bajnokok Ligája: Willi Orbánnak igaza lehet

Remek atmoszférájú stadion vár rájuk.

Forrás:

A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt kiemelten foglalkoztató RB Leipzig is megkezdi a szereplését a Bajnokok Ligájában, mégpedig ma, kedden, a portugál Benfica vendégeként. A mérkőzést felvezető, hivatalos sajtótájékoztatón a lipcseiek közül Orbán képviselte a játékosokat.

 

Orbán kezdésként kijelentette, egész Európában elismert csapat ellen kezdik majd meg a mérkőzések sorozatát, remek atmoszférájú stadionban. De kijelentette, mindezeket figyelembe véve is a pontszerzés a céljuk az első csoportmeccsen. Szoros versenyfutásra számít, meglátása szerint bárki, bárki ellen képes pontokat szerezni.

 

A Lipcse négy meccsből hármat nyert meg eddig a bajnokságban, majd hétvégén ikszelt a Bayern ellen, vezetik is a pontvadászatot. Orbán viszont elmondta, a két sorozatot nem szabad összehasonlítani egymással. Kiemelte, hogy technikás, remek képességű játékosok alkotják a keretüket, főleg a középpályán.

A Lipcse 2 évvel ezelőtt a Monaco, a Besiktas és a Porto mellett harmadik lett a csoportjában így tavasszal az Európa-ligában folytathatta. A portugálok egyik sztárklubja mellett most a Zenit és a Lyon még a csoportellenfél.

Tényleg szoros versenyfutásnak ígérkezik...

Legfrissebb híreink