Bajnokok Ligája: Gulácsiék a legjobb 16 között - reakciók

,,Soha nem adtuk fel."

Forrás: dierotenbullen.com

Története során először jutott a legjobb 26 közé a BL-ben az RB Leipzig. A Benfica elleni meccsen Willi Orban sérülés miatt nem lépett pályára, Gulácsi Péter a 64. percben megsérült, ezért le kellett csereélni.

Julian Nagelsmann vezetőedző így értékelt:

,,Jól játszottunk az első félidőben és sok lehetőségünk volt. Azonban az elmúlt mérkőzésekhez ellentétesen, nem tudtok ezeket gólra váltani. Még nehezebb volt, miután hátrányba kerültünk, de megtaláltuk az extra bátorságot.

Amit a csapatom az utolsó 20 percben művelt, az elképesztő volt. Persze szerencsések vagyunk, hogy ilyen későn is egyenlíteni tudtunk, de megérdemeltük a gólokat, mert több helyzetet dolgoztunk ki, mint a Benfica.

Megérdemelten jutottunk tovább. Remek érzés. Néhány srácnak az élete álma vált ezzel valóra, főleg azoknak, akik már akkor is itt voltak, amikor a másod- és harmadosztályban voltunk. A következő cél az, hogy megnyerjük a csoportot."

A találkozó hőse, Emil Forsber így nyilatkozott a meccs után:

,,Az utolsó néhány perc egyszerűen hihetetlen volt. Soha nem fogom elfelejteni a ma esti meccset. Az atmoszféra lenyűgöző volt és ez egy hatalmas eredmény a szurkolóinknak és a klubnak.

Soha nem adtuk fel. Folyamatosan dolgoztuk ki a helyzeteket, ami a végén kifizetődött.

Erős ellenfél volt a Benfica és néhány alaphibát követtük el a góljaik előtt. De nem számít. Csodálatos érzés a legjobb 16 csapat közé jutni.
 

Legfrissebb híreink