Bajnoki folytatás: jósolt a Paks edzője

Elárulta, milyen hosszú felkészülés kéne.

Forrás: paksifc.hu

Osztermájer Gábor vezetőedzővel készített interjút a Paks klubhonlapja. A szakember a csapat felkészülésével kapcsolatosan árult el részleteket.

"Kéthetente kapnak új programot az otthon készülő játékosok. Az elküldött edzéstervek mindig változnak egy kicsit, hogy ne legyen teljesen monoton a munkafolyamat. Mivel a futball egy csapatjáték, nem meglepő, mindenkinek hiányoznak a társak, a csapat. Továbbra is szinten tartás folyik, és az alap állóképességet fejlesztjük. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a sajnálatos körülmények ellenére a játékosok ne veszítsenek erejükből" - fogalmazott. 

Paks: jó hírek - NB1.hu

 

Korábban az nb1.hu is többször hírt adott arról, hogy amennyiben június 13-ig nem lehet elindítani a szezont, akkor le kell fújni azt. Ezzel kapcsolatosan Osztermájer is megosztotta gondolatait, meglátásait.

"Annak ellenére, hogy otthon dolgoznak a labdarúgók, ennyi leállás után már biztos, hogy egy teljes felkészülési időszakban kell gondolkozni, ami minimum öthetes folyamat. Ezt figyelembe véve május elején, 11-e környékén kellene megkezdeni a minden akadálytól mentes, teljes csapatos tréningeket” - tekintett bizonytalanul előre a tréner.

Legfrissebb híreink