Bajnok válthatja Dárdait

Tovább forrósodik a Hertha magyar edzőjének utódlásáról szóló történet.

Forrás:

Sorra merülnek fel a nevek Dárdai Pál pozíciójával kapcsolatban a Hertha élén, mióta a klub és a magyar tréner bejelentette közösen úgy döntöttek, nyártól más veszi át a csapatot.
 
Az első találgatások szerint, melyet a Berliner Zeitung közölt le, Michael Preetz sportigazgaót Dikr Kunert látná szívesen a padon, aki játékosként már két évet eltöltött a klub második csapatánál, majd dolgozott az U17-es és U19-es csapat trénereként. Előbbit 2003-ban és 2005-ben bajnoki címre vezette.
 
A Bild viszont egészen más nevet dobott be. Szerintük a svájci bajnokot, a Young Boys-t irányító Gerardo Seoane lesz a befutó. Meg is keresték a 40 éves szakembert, de ő eloszlatta a pletykákat.
 
– Hatalmas megtiszteltetés, hogy a nevem több európai klubnál is szóba került. Volt már néhány külföldi megkeresésem, de nagyon jól érzem magam a Young Boysnál, itt maradok – idézik az edzőt.
 
A svájci edző első megbízatása a Luzern élén volt, melynek utánpótlás csapatait is irányította korábban, az ott levezényelt 17 sikeres meccsét követően (kvalifikálták magukat az Európa-ligába) szerződtette a Young Boys, ahol első évében fölényesen bajnok lett.
 

Legfrissebb híreink