Bajnok lesz a Vidi?

Csak Hagival kapcsolatban viccelt Kovács Zoltán.

Forrás: molfehervarfc.hu

A Digi Sport nb1.hu-nak küldött közleménye

„Bármennyire is szerettem játékosként Hagit, ennek nulla alapja volt” – cáfolta a román világsztárról szóló pletykát Kovács Zoltán a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. A Mol Fehérvár sportigazgatója Armin Hodzic távozását is megindokolta és a Ferencváros elleni esélyekről is beszélt.

„Ha egy egykori világsztár labdarúgó velünk reklámozza magát vagy a román sajtó reklámozza őt, szerintem megtiszteltetés az adott klubnak” – mondta viccesen Kovács Zoltán azzal kapcsolatban, hogy Gheorghe Hagit hírbe hozták a háromszoros magyar bajnok csapattal, majd a klubvezető hozzátette, hogy ennek nincsen alapja. A téma kapcsán arról is beszélt, miként értékeli az eddigiek alapján, hogy Horváth Ferenc után újra magyar vezetőedzőt neveztek ki Márton Gábor személyében:  „Bevállalósak voltunk, de jó döntést hoztunk, ez már most is látszik… nagyon örülök, hogy újra magyar edzővel dolgozhatunk, és Márton Gábor igenis megállja a helyét – nagyon jól dolgozik, és egyre jobb lesz az irányítása alatt a csapat.”

A Mol Fehérvár múlt héten a belga Standard Liége elleni 3-1-es vereséggel búcsúzott az Európa-ligától, aminek következményei lettek: „Ha bejutunk az Európa-liga csoportkörébe, akkor Armin Hodzicsot biztos, hogy nem adjuk kölcsön, így, hogy nem jutottunk be, ez egy indokolt döntés volt. De Pátkai Mátét is az utolsó pillanatban adtuk el. Az ő pótlására érkezett játékos, akinek egy kis idő kell, de erősítést fog jelenteni a csapat számára” – indokolt Kovács Zoltán.

 

A beszélgetés során Puskás Artúr műsorvezető megkérdezte, hogy elkapható-e a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott Ferencváros, a fehérvári sportigazgató erre úgy reagált, hogy „elkapható, mást nem is mondhatnék. A csapaton is ezt érzem: minél jobb a Fradi, mi annál éhesebbek vagyunk. Egyre jobban megismeri egymást edző és csapat – jó úton vagyunk” – ezt bizonyítva a most listavezető fehérváriak 5-1-re legyőzték az Újpestet az NB I 6. fordulójában.

 

„Hajrá, Magyarország, hajrá, Nego! Ez mindenképp egy nagy lépés.” – ezt már a Mol Fehérvár francia születésű labdarúgójáról mondta Kovács Zoltán azután, hogy Loic Nego egy új FIFA-szabály értelmében meghívót kapott Marco Rossitól a magyar labdarúgó-válogatott Bulgária és Szerbia ellen készülő keretébe.  A vezető, aki korábban maga is válogatott volt, röviden így jellemezte játékosát: „Sebesség, tapasztalat, kvalitás, ez az, amit Loic Nego hozni tud a nemzeti csapatnak.”

Legfrissebb híreink