Bajnok lenne a Vidivel a Honvédot elhagyó fiatal játékos

Sokgólos rangadóra számít a Fradi ellen.

Forrás: molfehervarfc.hu

Vasárnap délután a Ferencváros otthonában vendégeskedik a MOL Fehérvár FC, a vendégek egyik alapembere, Szendrei Norbert a feol.hu-nak nyilatkozott a találkozó előtt.

A nyilatkozatában azt is elmondta, hogy miért igazolt nyáron a Honvédtól Fehérvárra:

,,Azért igazoltam Fehérvárra, mert bajnok szeretnék lenni, lehetőleg minél hamarabb. A másik lényeges dolog az, hogy fejlődni szeretnék, itt versenyhelyzet van, amiben ha adott esetben kevesebb játéklehetőséghez is jutnék, az edzésen erősebb, tapasztaltabb játékosokkal találkozom, úgyhogy mindenképpen fejlődnék. A játéklehetőség mennyiségével elégedett vagyok, de a játékommal nem. Amikor ideigazoltam, azt gondoltam, hogy egész szezonban fogok annyit játszani, mint amennyit eddig. A csapat teljesítménye hullámzó volt idáig, de úgy gondolom, kezdünk egyenesbe jönni, sikerült nyernünk meccseket, egyre jobban és magabiztosabban játszunk. Személy szerint az alapjátékommal elégedett vagyok, de a gólpasszokkal és a gólokkal még adós maradtam. Ezen mindenféleképpen szeretnék javítani."

A későbbiekben a vasárnapi meccsről és a céljairól is szót ejtett a 21 éves játékos:

,,A szeptemberi vereség miatt különösen motivált a társaság, akkor a találkozó végén veszítettünk. A Fradi ellen amúgy sem kell senkit motiválni, szeretnénk visszavágni. Nagyon kiegyenlített mérkőzést várok, ahol kis dolgok dönthetnek. Szerintem arra ne számítson senki, hogy egy sokgólos rangadó lesz, és valamelyik csapat több góllal nyer majd. Ha összeszedetten lépünk pályára meglesz az esélyünk a győzelemre. Egyénileg szeretnék gólt, gólokat szerezni és gólpasszokat adni. Csapatszinten azzal lennék elégedett, ha vasárnap nyernénk, majd a továbbiakban is tartanánk a jó szériánkat. Ha ez megvalósul, akkor tavaszra minél közelebb lennénk a dobogóhoz és az első helyhez is, a cél, hogy lőtávolban tartsuk a Ferencvárost."

Legfrissebb híreink