Bajnok a Fradi: Kubatov érzelmei és gondolatai 

Dupla történelem!

Forrás:

32. alkalommal lett az Újpest legyőzése után bajnok a Ferencváros, Kubatov Gábor, az FTC elnöke ebből az alkalomból osztotta meg a gondolatait és az érzéseit a Facebookon:

„A csapatunk ebben az idényben duplán is történelmet írt. 

Huszonöt esztendő és hosszú menetelés után újra visszatértünk Európa elitjébe, ahol méltó ellenfelei voltunk a kontinens legjobbjainak.

Mostanra pedig három egymást követő szezonban lettünk az ország bajnokai. Erre utoljára közel 100 éve, 1926 és 1928 között volt példa. 

A történelmi siker persze nem jöhetett volna létre egy történelmi csapat és stáb nélkül.

Szeretném kifejezni köszönetünket az egész Fradi család nevében többek között a mosónőinknek és takarító asszonyainknak, a szertárosoknak, a pályakarbantartóknak, a biztonsági őröknek, a stábnak, a médiásoknak, a csapat valamennyi játékosának, Szergej Rebrov mesterünknek és a labdarúgó szakosztály tagjainak. 

Köszönöm továbbá Önöknek, szurkolóinknak a töretlen kitartásukat és odaadó támogatásukat. Sajnos, ebben a küzdelmes évben nem lehettek jelen minden mérkőzésen, lélekben ugyanakkor mindig a csapattal tartottak, bármerre is vitt utunk a nagyvilágban. 

Ma, a meccs másnapján még mindig nehéz felfognom, hogy sikerült. Most azonban csak ünnepelnünk kell, mert ez nem álom: újra történelmet írtunk.

Mi mindannyian bajnokok akartunk lenni, és azok is lettünk. Mert mi vagyunk a Ferencváros.

Hajrá Fradi!”

FRISSÍTÉS:

20.46:

Így ünnepelné 32. bajnoki címét a Fradi - részletek - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink