Bajnok a Fradi

A második meccset is megnyerték, ünnepelhetnek.

Forrás: fradi.hu

 

Női NB I, bajnoki döntő, 2. mérkőzés:

 

MTK–FTC 0-3 (0-1)

MTK: Varga – Tóth, Turányi, Demeter, Pinczi – Nagy L. (Czellér, 79.), Csányi, Papp, Palkovics (Oláh, 58.) – Magyarics, Pápai (Csorbai 58.)

FTC: Samu – Mosdóczi, Csigi, Zlidnis, Szabó V. – Fenyvesi, Rőhberg (Pusztai, félidőben), Aleksic, Csiki – Poljak, Diószegi (Fogl, 75.)

Sárga lap: Aleksic (24.), Fenyvesi (50.)

Gól: Fenyvesi (42.), Pusztai (62.), Csigi (68.)

 

A Ferencváros beszámolója:

"I. félidő

Az addig szép, napos idő az ötödik percben erősen esősre változott, de a félidő felétől újra nap sütötte a pályát. Kisebb lehetőségek a mérkőzés korai szakaszában Poljak, míg a hazaiak oldaláról Nagy révén alakultak ki. A 40. percben Pápai tette próbára kapusunkat, Samu Anna nagyszerűen hárított! Két perccel később aztán Fenyvesi Evelin lövését először védte a kapus, másodjára azonban már sikerült betalálnia, ezzel előnyben mehettünk a szünetre!

 

II. félidő

Az 59. percben Samu kint állt a kapujából, Oláh pedig a lövés mellett döntött, ám szerencsére csak a lécet találta el. A 62. percben Pusztai Sára egy közeli lövéssel duplázta meg az előnyünket, majd négy perccel később Csiki szöglete után Csigi Eszter fejelt a kapuba! Hét perccel a rendes játékidő vége előtt egy szöglet után a csereként beállt Fogl lőhetett közelről éles szögből, de a kapus újabb szögletre mentett, ami már nem volt veszélyes. A végén a szezon után búcsúzó Németh Júlia vette át Samu Anna helyét a kapuban.

 

Több minden már nem történt, így könnyedén megnyertük a második meccset is, ezzel pedig bajnokok lettünk!"

Legfrissebb híreink