Bajban az Espanyol, kisebb gondban a CSZKA, magabiztos Ludogorec – videó

Így teljesítettek a hétvégén a Fradi El-ellenfelei.

Forrás:

Drámai meccsen nyeret tegnap Zalaegerszegen a Ferencváros, a zöld-fehérek El-csoportkörös ellenfelei közül csak a Ludogorecnek volt könnyű meccse. Az Espanyol újra kieső, a CSZKA meg olyan szériában van, hogy nem bírja a második félidőket.

Espanyol-Real Sociedad 1-3
G.:
Zladula (öngól, 71.p), ill. Willian Jose (18., 34.), Isak (75.)

Továbbra sem megy a spanyol bajnokságban az Espanyolnak. A barcelonai csapat az előző körben az Eibar vendégeként megszerezte az első győzelmét és góljait, de a baszkföldi csapat ellen ismét szembetalálkozott a valósággal. Az Espanyol 5 meccsen 4 pontot szerzett, jelenleg 18., kieső helyen áll.

Ludogorec-Arda 2-0
G.:
Biton (35.), Tchibota (66.)

Tovább szárnyal a Ludogorec, mely magabiztos győzelmet aratott. A bolgár kirakatcsapat hatalmas versenyfutásban van az első helyért a bajnokságban. Eddig 10 meccsen 24 pontot gyűjtött, a második Levszki 23 egységgel rendelkezik. A Fradi a következő körben oktüber 3-án fogadja a bolgár csapatot.

 

CSZKA-Krasznodar 3-2
G.:
Vlasic (32., 11-esből), Chalov (37.), Vlasic (41.), ill. Berg (57. 60)

A Ludogorec ellen kapott ki az első csoportmeccsen 5-1-re idegenben a CSZKA úgy, hogy az első félidőben még 1-0-ra vezetett, fordulás után viszont bekövetkezett az összeomlás. Most 3-mat rámoltak be a moszkvaiak az első félidőben, a második játékrészben viszont ismét katasztrofálisak voltak. Vagy erőnléti vagy mentális problémák vannak a csapatnál. Ennek ellenére a második helyen áll a bajnokságban 10 meccsen 22 pontot szerezve, az első a Zenit 23 egységgel.

Legfrissebb híreink