Azt állítják, lopott a magyar edző az USA-ban

Lezárták az ügyet.

Forrás: Sport Televízió

Tornyi Barnabás november 16-án fizetés nélkül akart távozni egy amerikai áruházból - számol be a Blikk. A lap birtokába jutott dokumentum alapján Tornyit február 14-én hivatalosan is vétkesnek találták 100 dollárt (32 100 forintot) meghaladó, kis értékű bolti lopás miatt.

"Az ügyet már lezárták. Két nap fogdára és a költségek megfizetésére kötelezték. Előbbit leülte, utóbbit kifizette" - tájékoztatta a Blikket az Orange megyei bíróság bűnügyi igazgatósága.

 

"A kétnapos elzárás mellett végül a 273 dolláros (87 633 forintos) perköltséget és az 500 dolláros (160 500 Ft) óvadékot is ki kellett fizetnie, az üzletből pedig kitiltották" - írja a Blikk. 

 

A Blikk a cikkében arra is rávilágít, hogy a rendőrségi intézkedés során még nem volt együttműködő Tornyi, de később már készséges volt. Az elsőfokú ítélet ellen nem fellebbezett az edző. Azt is tudomásul vette Tornyi, hogy amennyiben megismétlődne az eset kitilthatják Amerikából. A Blikk próbálta utolérni Tornyi Barnabást, de nem járt sikerrel. 

A 64 esztendős Tornyi Barnabás legutóbb a Diósgyőr csapatánál dolgozott hazánkban. Tornyi a Honvéd és a Zalaegerszeg edzőjeként is vívott NB I-es meccseket. A szakember évek óta Amerikában él, Orlandóban a hírek szerint egy utánpótlás-akadémiát hozott létre. 

Amennyiben friss fejlemény lesz az ügyben, természetesen tájékoztatjuk az olvasóinkat.

Rács mögé zárták lopásért a magyar fociedzőt

 

Legfrissebb híreink