Azerbajdzsán-Magyarország: legfontosabb tudnivalók a jegyekről

Szurkolók figyelem - fontos!

Forrás:

A szombati Azerbajdzsán-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre vásárolt utalványokat a vendégszurkolók a meccs helyszínén tudják belépőre váltani.
 
A magyar szövetség (MLSZ) keddi tájékoztatása szerint a találkozó napján 14 órától meccskezdésig lesz lehetőség az utalványok beváltására személyazonosság igazolását követően az azeri fővárosban a Bakcell Aréna jegyértékesítő ablakainál.
    
Az MLSZ jelezte, a jegyeket szerda éjfélig lehet megvenni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express Bálnában és országszerte a TEX több mint 350 partnerirodájában. Az utalványok szurkolói kártya nélkül is megvásárolhatóak, egységesen 500 forintba kerülnek.
    
A szövetség arra kéri a kiutazó drukkereket, hogy olvassák el a Külügyminisztérium tanácsait az alábbi internetes oldalon:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/az-azerbajdzsan-magyarorszag-europa-bajnoki-selejtezo-valogatott-labdarugo-merkozesre-utazok-figyelmebe
    
Külön felhívták a figyelmet arra, hogy tartsák be a Bakcell Aréna rendszabályát, amely a többi között korlátozza a stadionba vihető csomagok méretét, illetve bizonyos tárgyakat sem engednek be a létesítménybe.
    
A magyar válogatott szombaton - közép-európai idő szerint - 18 órakor lép pályára Bakuban.

Legfrissebb híreink