Az Újpest elleni meccs előtt tüntettek az MTK-szurkolók – videók, képek

Ugyanazt érzik, mint a többiek.

Forrás:

„Az MTK mi vagyunk!”

A kék-fehérek fanatikusai, ugyanúgy mint a többi csapat szerelmesei szerte a világon, azt gondolják és érzik, hogy ők jelentik a kedvenc klubjukat. 

Persze ők is jól tudják, hogy nem ők működtetik a kedvenc csapatukat, de ők is költenek rá (vannak olyan szurkolók is szép számmal a világon, akik mindenüket a focira verik el), de az alapgondolatnak az lényege (ismételjük, a planétán mindenhol), hogy a drukker nem zsoldos, hanem teljes mértékben azonosul a telephellyel, a színösszeállítással és a hagyományokkal is, ráadásul soha nem igazol el.

És belehel abba és ideges lesz amiatt, ha a csapata gyengén szerepel.

Márpedig az MTK igen gyengén szerepel a mostani bajnokságban. Mielőtt elkezdődött volna az Újpest elleni meccse (ezen sorok írása közben is tart) az utolsó helyen állt a bajnokságban.

Éppen ezért a kezdés előtt egy órával kezdődően tüntetést hirdettek a stadion előtt található, Sándor Csikart ábrázoló szobor elé a legfanatikusabbak. 

Azt fontos még elmesélni, hogy Zakor Sándor tulajdonos csütörtökön már fogadta a Baráti Kör vezetőit, akiknek elmondta, hogy hibázott Giovanni Costantino vezetőedzővé történt kinevezésével (elmesélte, hogy Polyák Balázs sportigazgató benne volt a kiválasztási folyamatban, de a végső döntést saját maga hozta meg), de arról is beszélt, hogy eredeti terve szerint Teodoru Vaszilisz akár a télig is maradhatott volna megbízott vezetőedző, de Márton Gábor kinevezése azért történt meg, mert nagyon bízik benne.

Megígérte, hogy a télen minden csapatrészbe azonnal bevethető játékost igyekeznek majd hozni, ezzel kapcsolatban kifejtette, hogy magyar játékost nem tudnak megfizetni, de egy külföldön játszó magyart szeretnének hazacsábítani. 

Kijelentette a tulajdonos azt is, hogy a klub anyagi helyzete stabil, de a három legerősebb gárdával, főleg a Fradival, ebben a szegmensben sem tudják felvenni a versenyt.

A demonstráció békés volt, a felszólalók elmondták, hogy féltik a csapatukat, mert olyan gyenge eredményei, mint mostanában, azokban az időszakokban sem volt, amikor a gárda végül kiesett az élvonalból. Ráadásul még petíciót is megfogalmaztak a klubvezetésnek.

Minden más a pár perces videóban található meg.

Legfrissebb híreink