Az új játékosokról is beszélt a DVTK mestere az őrült edzőmeccs után

A fiatalok szintén szóba kerültek.

Forrás:

Honlapunkon is írtunk arról, hogy a Diósgyőr szombati edzőmeccse drámai végjátékot hozott. A piros-fehér együttes a szlovák FK Železiarne Podbrezová csapatával mérte össze az erejét. A vezetést Sulc révén a vendégek szerezték meg, és sokáig úgy tűnt, a Podbrezová 1-0-s győzelmet arat. Ám a hajrában megrázta magát a DVTK, amely Hasani és Márkvárt kései találataival fordított.
 
Fernando Fernández szerint az első félidőben gyengébben futballozott a gárdája, de a szünet után feljavult a tanítványai teljesítménye. A tréner arra is rámutatott, hogy a fiatalok egyre inkább meghálálják a bizalmat. Hozzátette, az új igazolások beilleszkedése szintén jó úton halad.
 

Őrületes hajrá volt a DVTK edzőmeccsén - NB1.hu

 

"Az első félidő tipikus felkészülési mérkőzés volt, amikor a fáradtság jobban látszott a játékosokon, hiányzott a csapatból a pontosság. A második félidőben jobb teljesítményt nyújtottunk. Sok fiatal játékos kapott fontos játékperceket és szemmel láthatóan egyre jobban hozzászoknak a felnőtt futballhoz. Fontos volt, hogy új labdarúgók is pályára léptek, ők is kezdik sokkal jobban megszokni a társakat" - nyilatkozta Fernando Fernández. 

Legfrissebb híreink