Az új játékos volt a Kispest legjobbja - Horváth Ferenc reakciója

NB II-es ellenfelet vertek.

Forrás: honvedfc.hu

A HONVÉD BESZÁMOLÓJA:

"1–0-ra nyert az Ajka elleni felkészülési mérkőzésen a Budapest Honvéd

Az „első” kifejezés jegyében telt a Budapest Honvéd Ajka elleni felkészülési mérkőzése, hiszen a 2021/2022-es szezon első…

…felkészülési mérkőzését játszotta a csapat.

…győzelmét aratta az 1–0-ra nyerő együttesünk.

…meccsén védett a Honvédban Szappanos Péter, aki a játékkal együtt élve, a védelmet végig irányítva, kapott gól nélkül hozta le a találkozót.

…alkalommal lépett pályára kispesti színekben a spanyol Nono, aki remek játékkal vétette észre magát. Több kiváló passza volt, az első helyzetünknél is tőle indult az akció, míg a két, hasonló szabadrúgása közül az egyik után Nagy Gergő talált be, a másiknál meg bravúrral védett a vendégek kapusa.

…gólját Nagy Gergő szerezte, miután Nono 23 méteres, bal alsó sarokba tartó szabadrúgását kiütötte Horváth kapus, remekül érkező középpályásunk pedig a hálóba lőtt.

…edzőmeccsén kicsit tompa volt még a társaság, de jelentős terhelés alatt van a csapat, a felkészülés ezen szakaszában ez még bőven belefér.

…felkészülési mérkőzésén 45-45 perc terhelést kaptak a játékosok, Horváth Ferenc edző két csapatot állított össze, így mindenkinek volt lehetősége bizonyítani, s több szép momentumot láthattunk, mind az első, mind a második félidőben.

…találkozóján jó néhány helyzetet alakított ki a Honvéd, s bár ezekből csak egy gól született, örömteli, hogy akadtak ígéretes lehetőségeink.

…meccse után jöhet a folytatás, a még keményebb harmadik hét, amelyen két felkészülési mérkőzés is vár az edzések mellett a csapatra."

"Nem is nagyon vártam mást, elég komoly terhelést kaptak a fiúk ebben a két hétben" - nyilatkozta a lefújás után Horváth Ferenc vezetőedző. "Kicsit tompák, lassúak voltunk, de a mozgásokat, amiket szerettünk volna, nagyjából megcsináltuk. Türelmetlenül játszottunk, siettettük, hogy minél előbb a kapu elé kerüljünk. Elég sok helyzet is kimaradt, de ebben az állapotban nem lehet elvárni, hogy topon legyünk. Az új kapusunkról, Szappanos Péterről nem nagyon derült ki hál'Istennek, hogy milyen kapus, Nono pedig a mezőny legjobbja volt, jól mozgatta a csapatot, jó labdái voltak. Ez lesz a legnehezebb hét, a harmadik hét, így egyértelműen a felkészülés része ez a mérkőzés. A sebesség jönni fog később."

BUDAPEST HONVÉD FC–FC AJKA 1–0 (1–0)

Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

V.: Zám Zsolt (Bede T., Ring K.)

Gólszerző: Nagy G. (14.)

Honvéd 1. félidő: Szappanos – Sani, Batik, Bardea, Lovric – Nagy G. – Nagy D., Nono, Banó-Szabó, Balogh N. – Eppel. Honvéd 2. félidő: Tujvel – Kovács N., Baráth, Klemenz, Tamás K. – Hidi – Bőle, Szendrei, Zsótér, Májer – Tóth-Gábor

Vezetőedző: Horváth Ferenc

Ajka: Horváth D. (Balogh M., a szünetben) – Szűcs K., Heffler, Tar, Csemer, Kenderes (Présinger, a szünetben), Csizmadia (Földi, 61.), Gaál (Berzsenyi, 73.), Lehoczky (Görgényi, a szünetben), Tóth G., Szarka (Orosz, a szünetben)

Vezetőedző: Kis Károly

FRISSÍTÉS:

VASÁRNAP, 15.56:

Honvéd: első meccsén a mezőny legjobbja lett az új játékos - reakció - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink