Az U21-es válogatott életét is befolyásolja a koronavírus

Módosult a program.

Forrás: mlsz.hu

A magyar U21-es válogatott a tervek szerint Spanyolországban edzőtáborozott volna március végén. Ám a koronavírus miatt módosult a nemzeti együttesünk programja - számolt be a Kisvárda a hivatalos weboldalán. Gera Zoltán együttese a finnekkel és az oroszokkal is összecsapott volna, de a meccsek kútba esnek, mivel a csapat nem utazik el. Sőt, Magyarországon sem készülnek a csapat tagjai. 

Íme a várdaiak közleménye:

"A koronavírus terjedésének következtében a sporttal kapcsolatos első rendelkezések egyike, hogy az U21-es labdarúgó válogatott elővigyázatosságból törli a március 22-31. között Spanyolországba tervezett edzőtáborozását. Ennek keretében az oroszokkal és a finnekkel játszott volna edzőmeccset a korosztályos magyar válogatott, amelynek a Kisvárda Master Good labdarúgója, Kovácsréti Márk is tagja. A Magyar Labdarúgó-szövetség közleményében az is áll, hogy ebben az időpontban itthon sem tartanak edzőtábort a koronavírusra való tekintettel."

Koronavírus és Bulgária-Magyarország: lényeges hírről számolt be az MLSZ - NB1.hu

Az nb1.hu-n is olvashattak arról vasárnap, hogy a koronavírus Bulgáriában is megjelent. A betegség miatt a bolgár kormány úgy döntött, hogy a mérkőzéseket zárt kapuk mögött rendezik meg. Ez a magyar válogatott számára is fontos információ, hiszen Marco Rossi szövetségi kapitány együttese március 26-án Szófiában vendégeskedik.

Jelen állás szerint a magyar válogatott Bulgáriában zárt kapuk mögött léphet pályára. A mieink amennyiben legyőzik a bolgárokat, életben tartják Eb-esélyeiket. A nemzeti együttesünk mérkőzésére a tervek szerint 2500 drukker látogatott volna el Bulgáriába. A szimpatizánsok alig negyven perc alatt kapkodták el a belépőket. 

Legfrissebb híreink