Az ország és a Vidi hőséről is beszélt Marko Nikolics

Elképesztő sorozatban a fehérváriak.

Forrás:

Tőzsér révén a Loki szerezte meg a vezetést a Vidi otthonában az 54. percben, de a legvégén a fehérváriak Scsepovics és Pátkai góljával megfordították az eredményt és végül 2-1-re győztek a forduló rangadóján. A Vidi így továbbra is 8 pontos hátrányban van az éllovas FTC mögött, míg a fordulóban vereséget szenvedő, dobogóra pályázó Debrecennel és a Honvéddal szemben tovább növelte az előnyét értelemszerűen, a harmadik Újpest előtt meg 7 egységgel megy.
 
A mérkőzés után Marko Nikolics, a fehérváriak szakvezetője nemcsak a mérkőzést és csapata teljesítményét, hanem Pátkai Mátéét is értékelte, aki a Magyarország-Horvátország Eb-selejtező után tegnap is győztes gólt szerzett:
 
„Gratulálok a játékosoknak, nagyon fontos győzelmet arattunk ma. Folytattuk a jó sorozatunkat, az elmúlt kilenc tétmérkőzésen nyolc győzelemnél és egy döntetlennél járunk, de megyünk tovább és mérkőzésről mérkőzésre igyekszünk haladni a céljaink felé. Úgy gondolom, hogy jól kezdtük a meccset, az első tizenöt percben szinte minden támadásunkban ott volt a gólveszély, a DVSC formációt is váltott. Ezt követően is nálunk volt az irányítás, de a második félidőt lassan kezdtük, elveszítettük a ritmust, a Debrecen pedig egy szabadrúgásból megszerezte a vezetést. Ez felébresztette a csapatot, és a mérkőzés egészét tekintve megérdemelten nyertük meg a találkozót, azzal együtt is, hogy Kovácsik Ádámnak volt egy nagyon fontos védése a hajrában. Először is, gratulálok Máténak, hogy eljutott ennyi mérkőzésig az élvonalban. Pár napja az ország hőse volt, ma a Vidi hőse lett! De ez egyáltalán nem véletlen. Máté egy remek mentalitású játékos, aki tisztában van erősségéivel és gyengéivel, nem mellesleg rengeteget dolgozik – nézzék csak meg, hányszor vár a lehetőségre az ellenfél tizenhatosán belül, akár a saját tizenhatosáról is indulva. Megérdemli a labdarúgástól az elmúlt napok sikereit!”

Legfrissebb híreink