Az olaszok állítják: közel a megegyezés Szoboszlaival!

Konkrét összegről és csapatról is szó van.

Forrás: mlsz.hu

Több olasz lap, így a tuttosport és a milannews is arról számolt be frissen, hogy két fiatal tehetséggel kezdené az újraépítést az egykor szebb napokat is megélt AC Milan vezetősége - jelezte társoldalunk, a sport365.hu.

Sport365.hu - Szoboszlai Dominik és Luka Jovic érkezése új korszakot nyithatna az AC Milannál

 

A jövő csapatának egyik zászlóshajója a Real Madrid szerb támadója, Luka Jovic, a másik a magyar válogatott 19 éves középpályása, Szoboszlai Dominik lehet, aki jelenleg az FC Red Bull Salzburg csapatát erősíti. Az oldal kiemelte, hogy fiatal kora ellenére már több mérkőzésen is tapasztalatot szerzett a Bajnokok Ligájában, és hazája válogatottjának is alapembere. Az üzlet létrejöttét segítheti, ha az olasz csapat vezetőedzői posztját a RB Leipzig korábbi edzője, Ralf Rangnick venné át, aki jelenleg a Red Bull sport- és futballfejlesztési részlegének vezetője.

A tuttosport értesülései szerint konkrét összegről is szó van: a Milan kész kifizetni a Salzburgnak a Szoboszlaiért kért 20 millió eurót.

 

Milan, arriva la svolta con Szoboszlai e Jovic

 

A középpályás néhány napja elárulta, jövőjével kapcsolatban egyelőre nem tud semmi konkrétumot mondani, történni fog, ami történni fog, majd kiderül minden.

Szoboszlai átigazolása - most nem ez a fontos - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink