Az NB II-ből vásárolt csatárt a Kisvárda

Hivatalos bejelentés.

Forrás: kisvardafc.hu

ÍME, A KISVÁRDA HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,Közelgő születésnapja alkalmából szerződéssel leptük meg Nagy Mihály Krisztiánt: a június 20-án 29. életévét betöltő támadó Ajkáról igazolt Kisvárdára. A csatár neve a télen is felmerült, de akkor nem jött össze az ügylet, de mostanra minden akadály elhárult, az NB II-ben az előző szezonban 17 gólig jutott játékost (ezzel holtversenyben az NB II-es góllövőlista második helyén végzett) élő szerződéséből vásároltuk ki.

„Nagyon szerettem volna NB I-ben játszani, mert úgy érzem, jól sikerült az előző szezonom – mondta érkezésének okáról és motivációjáról Nagy Mihály Krisztián. – Nagyon örültem a Kisvárda megkeresésének, nem is gondolkodtam sokáig, hogy elfogadjam az ajánlatot. Már télen is nagyon szívesen jöttem volna, de akkor még nem nyílott rá lehetőség. Amilyen biztatóan indult, alakulhatott volna sikeresebben a karrierem, de mostanra letisztult a gondolkodásom, és tudom, mit kell annak érdekében tennem, hogy stabil NB I-es játékos váljon belőlem. Talán még nem későn...”

Nagy Mihály Krisztián kispesti, Magyar Futball Akadémia-nevelés, onnan Kazincbarcikára, Kozármislenyre és Szentlőrincre vezetett az útja, 2018-tól volt az FC Ajka játékosa."

Legfrissebb híreink