Az NB I folytatása: komoly cél a Puskás Akadémiánál

Kirobbanó formában van a csapat?

Forrás: pfla.hu

Mint arról korábban többször is beszámoltunk, május 30-án folytatódhat az NB I. Ennek megfelelően a csapatok még nagyobb intenzitásra kapcsolnak a már mindenhol elkezdődő közös edzések során - így tesz a tabella 4. helyén álló Puskás Akadémia is.

Bajnokságok folytatása: kemény döntések az MLSZ-től - NB1.hu

 

„Nagyon vártuk már, hogy újra a szokásos keretek között, együtt tudjon készülni a csapat. Úgy látom, a játékosok nagy örömmel vetik bele magukat a munkába, hiszen nekik is az a legjobb, ha a társakkal, jó pályákon tudnak tréningezni. Természetesen kizárólag rendszeres és szigorú egészségügyi szűrővizsgálatok mellett látogathatják az edzéseket a fiúk. Noha vidéken enyhítettek a járványügyi rendelkezéseken, a csapat és a szakmai stáb tagjainak is felhívtuk a figyelmét arra, hogy a továbbiakban is ugyanolyan fegyelmezetten és elővigyázatosan éljenek, mint eddig, hiszen mindnyájan felelősséggel tartozunk egymásért" - mondta a klub honlapjának Tóth Balázs klubigazgató, majd hozzátette:

"A bajnokságban továbbra is komoly céljaink vannak, hiszen a lehető legjobb helyezést szeretnénk elérni, ami esetünkben a dobogós pozíciók valamelyikét jelenti."

 

Hornyák Zsolt vezetőedző szerint remek állapotban vannak a játékosok. "Úgy is mondhatjuk, hogy egy téli felkészülés után vagyunk, mindenki jó kondiban érkezett vissza. Bőven elég a 3-4 hét a folytatásig, hisz amilyen formát mutatunk, az alapján két hét után játszani tudnánk" - fogalmazott.

A felcsútiak hátránya jelenleg hat pont a 3. Mezőkövesd mögött.

Legfrissebb híreink