Az NB I-ben kell maradni: szurkolók vesznek jegyet szurkolóknak

Budapest - Mindenkire szükség van, ezért segítenek.

Forrás:

Íme, a Vasas közleménye:
 
"A Vasas Szurkolói Klub (VSzK) 100 – a Videoton elleni meccsjeggyel, vagy bérlettel nem rendelkező – szurkoló részére megveszi a belépőt a Haladás elleni bajnokira!
 
Az érintett szurkolókat a VSzK hivatalos facebook oldalán (https://www.facebook.com/vsc1911/), valamint a vasasszurkoloiklub@gmail.com email címen jelentkezhetnek. Az első 100 szurkoló kaphat ingyen belépőt.
 

A jelentkezőknek meg kell adniuk a nevüket, születési helyüket és idejüket, ami a belépőjegyhez szükséges. Akik így tesznek, azok jegyét megvásárolja a VSzK, amit a meccs kezdete előtt egy órával lehet átvenni a Szusza-stadion Megyeri úti D szektorának bejáratánál. Azon szurkolókat, akik nem kívánják megadni adataikat, a VSzK illetékes tagjai a vasárnapi meccs előtt egy órával, azaz 16:00-kor várják a Szusza stadion D-szektor jegypénztárainál és a megvásárolni kívánt jegyét a helyszínen kifizetik!
 
Mint ismert, a Vasas FC ingyenessé tette a Haladás elleni meccset azok számára, akik rendelkeznek Vasas-Videoton mérkőzés jegyével, és azt bemutatva egy tiszteletjegyet igényelnek személyesen. A VSzk e nemes kezdeményezéshez csatlakozva azt szeretné elérni, hogy a számunkra sorsdöntő, Vasas - Haladás mérkőzésen, minél többen biztathassák a csapatot a helyszínen.
 
A VSzK várja az első 100 jelentkezőt! 
 
Hajrá, Vasas! Együtt sikerülnie kell!!!"

Legfrissebb híreink