Az MTK megakadályozná a Fradi gyors támadásépítéseit

Budapest – A kék-fehérek sérültjei jól haladnak a felépüléssel.

Forrás: mtkbudapest.hu

Szokatlan időszak vége felé járunk a magyar NB I-ben, hiszen a válogatott világbajnoki selejtezője miatt hosszú szünet szakította meg a bajnoki ritmust. Teodoru Vaszilisz vezetőedzővel a klub honlapja beszélgetett arról, miként élte meg csapat és szakvezető a rendhagyó „nyári szünetet”, de szóba kerültek a sérültek és természetesen az Örökrangadó is.

 

„Három csoportra oszlottunk lényegében, hiszen utánpótlás-válogatott játékosaink máshol készültek, illetve a sérültek felzárkóztatása is külön zajlott a többiektől. Tartalmas edzések és edzőmérkőzés is szerepeltek a programban, szóval azt nem állítom, hogy unatkoztunk volna. Hamarosan újra összeáll a teljes keret, tehát jól alakulnak a dolgaink. Kezdett a csapat magára találni, így nem örültem nagyon a szünetnek, viszont a sérültek felzárkózása miatt vitathatatlanul volt haszna is a dolognak.”

 

De mit lehet tudni a korábban sérüléssel bajlódók állapotáról?

 

„Borbély Bálint a napokban tér vissza részleges bokaszalag-szakadás után, de a többiek már teljesértékű munkát végeznek. Okuka, Ramos, Baki és Gera is együtt készülhet a többiekkel, így az edzésrutinjuk lassan visszatér, csak a mérkőzések iramába kell visszarázódjanak majd a többet kihagyók.”

 

Végül pedig a hétvégi Örökrangadó is szóba került.

 

„A Ferencváros igazi topcsapat, megadjuk nekik a kellő tiszteletet. Idáig számtalan helyzetet dolgoztak ki minden csapat ellen, igaz ebből elég sokat ki is hagytak.Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni a mérkőzésre, megakadályozni, hogy éljenek nagy fegyverükkel, a gyors támadásépítéssel. Motiváltan várjuk a találkozót, szeretnénk folytatni a pontgyűjtést a bajnokságban.”

 

Legfrissebb híreink