Az MTK edzője így bókolt a visszatérő Pintér Attilának

Nem zavarodnak össze a fővárosiak.

Forrás: Mezőkövesd Zsóry/Facebook

Szombaton a Mezőkövesd az MTK-t látja vendégül. A hazaiakat immáron Pintér Attila irányítja, a korábbi szövetségi kapitány Kuttor Attilától vette át a stafétát. Pintérnek nem volt idegen a kövesdi közeg, hiszen korábban már dolgozott a matyóföldi alakulatnál.

A kövesdiek pénteken két játékos szerződtetését jelentették be, kérdés, hogy rájuk számíthat-e már Pintér:

Mezőkövesd: két új játékossal erősítettek Pintérék - NB1.hu

 

"Bármi is lesz az eredmény, azt szeretném, hogy a játékosok emelt fővel tudjanak lejönni a pályáról, mert mindenki, mindent elkövetett azért, hogy megnyerje a mérkőzést. Hozzá kell tennem, nagyon bízok benne, hogy olyan játékosok lesznek a pályán, akik minden idegszálukkal azért dolgoznak, hogy ez a klub a hétvégi mérkőzést megnyerje" - nyilatkozta Pintér a Kövesd hivatalos weboldalának.

Egyébként nagy szüksége lenne a három pontra a Mezőkövesdnek, hiszen jelenleg az utolsó helyen szerénykedik a táblázaton. Bár azt is leszögezhetjük, hogy a fővárosiak biztosan nem fogják ingyen adni a győzelmet.

"Az új edző mindig változást hoz a csapatban, mind mentálisan, mind pedig játékstílusban.

 

Pintér Attila tudja, hogyan kell védekezni egy olyan csapat ellen, mint mi, így ez nagy kihívás lesz számunkra.

 

Nem hagyjuk, hogy a jelenlegi állás a tabellán összezavarjon bennünket, mert pontosan tudjuk, hogy milyen jó csapat a Mezőkövesd, olyan kiemelkedő játékosokkal, mint Berecz Zsombor és Cseri Tamás" - hangsúlyozta Michael Boris.

Az MTK egyébként négy játéknap óta veretlen a bajnokságban.

A Mezőkövesd-MTK mérkőzés 17 órakor kezdődik.

Legfrissebb híreink