Az MLSZ volt elnöke emlékezett meg Puhl Sándorról

Arra született, hogy futballbíró legyen.

Forrás:

Még most, napra pontosan egy esztendő távlatából is felfoghatatlan, hogy elhunyt Puhl Sándor. Az egykor a világ legjobb játékvezetőjének választott, vb-döntőt is dirigáló legenda halálát a koronavírus szövődménye okozta – 65 évet élt.

– Ő volt a legnagyobb csibész a pályán! – Bozóky Imre, korábbi labdarúgó-szövetségi elnök, Puhl egykori asszisztense mondta ezt a Blikknek. Megszámlálhatatlan emlék köti össze őket, no, meg a közös szerelem, a futball. Évekig dolgoztak együtt, rangos meccseken tevékenykedtek, és a nagy utazások során lettek igazi barátok.

A barátai elől is titkolták, hol nyugszik Puhl Sándor

Még most, napra pontosan egy esztendő távlatából is felfoghatatlan, hogy elhunyt Puhl Sándor. Az egykor a világ legjobb játékvezetőjének választott, vb-döntőt is dirigáló legenda halálát a koronavírus szövődménye okozta - 65 évet élt.

– Sanyi arra született, hogy futballbíró legyen. Értette a játék csínját-bínját, a játékosok nyelvét. Nem túlzok, ha azt mondom: ő nagyobb csibész volt, a szó jó, nemes értelmében, mint a pályán lévő labdarúgók... Sokszor voltunk együtt, de ritkán nyílt meg, a magánéletét óvta mindenkitől. Azt is csak kevesen tudták, hogy korábban is súlyos beteg volt... Ott voltam a temetésén, azóta is gyászolom – mondta Bozóky.

Legfrissebb híreink