Az edző elmondta, miért fog igazolni a télen a Vidi

Székesfehérvár - Igazi focihangulatot tapasztalt tegnap.

Forrás:

Mint ismeretes, 3-1-re kapott ki tegnap a Videoton a Népligetben, veresége miatt a Ferencváros pontszámban utol is érte a táblázaton. Marko Nikolics vezetőedző nem igazán volt elégedett csapata teljesítményével.  
 
„Megérdemelten nyert a Ferencváros, a rangadókon általában az győz, aki jobban akar, ez ma sem történt másképpen. Nagyon sok hibát vétettünk, sok ajándékot kaptak tőlünk a hazaiak a tizenhatosunk környékén, akik ezzel éltek is. Passzokat adtunk az ellenfélnek, volt, hogy nem tudtunk felszabadítani, ennyit nem lehet hibázni. A második félidőben már jobban harcoltunk, de ilyen ajándékokat nem szabad adni. Egyébként jó mérkőzést láthattunk, jó volt a körítés is, igazi focihangulatban játszhattak a csapatok. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen sokan eljöttek és támogattak minket."
 
Hozzátette, gólkülönbséggel még mindig az első helyen állnak, és a szombathelyi, utolsó őszi találkozójuk után is ott szeretnének maradni. Az lesz a harmincadik mérkőzésük a szezonban, ehhez pedig nincs elég hosszú kispadjuk. Ezért a tervek szerint a téli átigazolási időszakban érkezik néhány új játékos - jelezte az NSO.

Lazovics újra színészkedett? - videó - NB1.hu

Színészkedett-e Lazovics?

Legfrissebb híreink