Az edzésre is kilátogató szurkolóknak is üzent a ZTE nyerőembere - reakciók

A budafokiak és a szünet utáni lelkiállapot.

Forrás: ztefc.hu

Mint arról beszámoltunk, a ZTE kedden 5-0-ra verte a Budafokot, így hatalmas lépést tett a bennmaradás felé, míg a budafokiak egyre nehezebb helyzetben vannak. 

ZTE-Budafok: álomgólokkal a bennmaradásért - NB1.hu

 

A lefújást követően a két oldalról egy-egy játékos értékelt az M4 Sportnak, először a ZTE-ben szűk két perc alatt két gólt szerző Koszta Márk.

"Legutóbb még a Mezőkövesd színeiben dupláztam az Újpest ellen, boldog vagyok, ugyanakkor nem mondanám, hogy fellélegezhetünk, hisz nincs lezárva a bajnokság. Csak magunkban bízhatunk, most megmutattuk a mentális erőnket, ilyen helyzetben ötöt tudtunk rúgni. A szurkolóink többször is kint voltak edzésen, buzdítanak minket, nekik is ajánljuk ezt a sikert (a meccsen is lehetett hallani, hogy ott vannak a stadionnál - a szerk.)."

A budafoki Oláh Bálint érthetően csalódottan nyilatkozott. "Nem telt el sok idő a DVTK meccs óta, valahogy túl kellett tenni azon a vereségen magunkat. Sajnálom, hogy a mai nap így alakult, nem igazán tudok mit mondani, küzdöttünk, hajtottunk. Az első gól nem tudom, hogyan történt, nem akarok ítélkezni, mert nem láttam, aztán abból nem ébredtünk fel és jött a második. Úgy jöttünk ki a szünetről, hogy fordítani tudunk, de kaptunk egy olyan gólt, ami után azért nehéz tartani a lelket bennünk, játékosokban. Nem lesz egyszerű a továbbiakban, de amíg matematikai esélyünk van, addig mindent megteszünk, hogy benntartsuk a csapatot. Egy biztos, össze kell szednünk magunkat."

Legfrissebb híreink