Az átigazolási tervekről is kérdezték a DVTK új edzőjét

Egyértelmű a cél.

Forrás: dvtk.eu

Bejött az nb1.hu jóslata: valóban Geri Gergely lett a Diósgyőr új vezetőedzője. Arról, hogy Feczkó Tamás helyét Geri veheti át, először portálunk írt december 5-én, íme a cikk:

Diósgyőr: lesz-e ismét edzőváltás egy Fradi elleni vereség után? - NB1.hu

 

Kedden a DVTK elköszönt Feczkótól, és ezt követően bemutatta Gerit, aki legutóbb a Nyitra csapatánál dolgozott. A frissen kinevezett szakemberrel a boon.hu beszélgetett. Geri az első edzést is megtartotta új csapatának, a foglalkozás során pozitív élmények érték. 

DVTK: megvan az új vezetőedző - NB1.hu

 

"Óriási dolog, hogy itt lehetek, megvan a motivációm, mindenképpen szeretnék bizonyítani, ambiciózus edzőnek tartom magam, azon dolgozunk majd, hogy sikeres legyen a csapat" - hangsúlyozta Geri, aki hozzátette, most a legfontosabb a cél a negatív széria megtörése. 

 

"Számomra a DVTK egy nagy hírnevű klub, amelyik óriási szurkolótábort vonz, ez az első, ami beugrik erről a tradicionális csapatról. Szeretnénk gyors, sikeres, ütőképes, agresszív csapatot" - jelentette ki a 43 éves tréner. 

 

Geri munkáját majd Rubint Richárd fogja segíteni. Rubint az NB III-ban szereplő Salgótarjánnak intett búcsút.

"Én kértem fel Ricsit, és örülök, hogy igent mondott. Ismerjük egymást régóta, fociztunk is együtt. Szakemberként is néztem meccseit, és tudom, hogy egyformán látjuk a focit" - indokolta döntését Geri.

A téli átigazolási tervekkel kapcsolatban elég titokzatos választ adott:

"Erről még majd beszélünk a klubvezetéssel" - mondta Geri, aki azt sem mondta el, meddig szól a szerződése.

Legfrissebb híreink