Átment az orvosin, a Haladás leigazolta a holland gólvágót

Szombathely – Sjoerd Ars két évig szolgálja majd a Halit.

Forrás: haladas.hu

Miután az orvosi vizsgálat mindent rendben talált, aláírta két évre szóló szerződését a Haladás NB I­-es labdarúgócsapatához a holland Sjoerd Ars – adta hírül a klub honlapja.

A 32 esztendős, 183 cm magas, klasszikus középső támadóra kedd délelőtt még egy tüzetes orvosi vizsgálat várt. Miután mindent rendben találtak, Ars 2018. június 30-­ig aláírt a Haladáshoz.

 

Ars pályafutása során hazájában a De Graafschap, az Omniworld, a Go Ahead Eagles, a Roosendal, a Zwolle csapatában szerepelt, majd 2011­-ben légiósnak állt, a bolgár Levszki Szófia szerződtette. A Levszki kölcsönadta a kínai Tianjin Tedának, ahol 29 meccsen 13 gólig jutott. Majd a török Konyaspor foglalkoztatta kölcsönjátékosként, aztán a szintén török Karsíyaka igazolta le. 2014­-ben hazatért Hollandiába, a NEC Nijmegenhez csatlakozott. Legutóbb a holland másodosztályú Breda futballistája volt, 33 bajnokin 21 gólt vágott.

 

Pályafutása során 216 másodosztályú holland meccsen 125 gólt szerzett, a holland elsőosztályban két bajnokin szerepelt. Piaci értéke jelenleg 500 ezer euro.

 

Ars családjával csütörtökig tartózkodik Szombathelyen, majd hazautazik, hétfőn csatlakozik társaihoz és elutazik az ausztriai edzőtáborba.

 

Legfrissebb híreink