Átlövésekkel győzte le a Fradi a Szegedet

Több ok miatt is dicséret illeti a hazaiakat.

Forrás:

MAGYAR KUPA
6. FORDULÓ
SZEGEDI VSE (Csongrád megye I.)–FERENCVÁROS 0–2 (0–1)
Szeged, Vasutas Sportpálya. V: Antal P. 
SZVSE: Pluhár – Kormányos, Vastag, Seres, Nagypál – Pócs D., Csamangó – Végh A., Bilics (Bakos Á., 87.), Juhász S. (Baka, 69.) – Kelemen B. (Vitos, 46.). Vezetőedző: Brinszky Adrián
FTC: Holczer – Lovrencsics G. (Csonka A., 84.), Otigba, Blazic, Leandro – Szpirovszki, Sigér – Csernik (Koch, 62.), Lanzafame (Finnbogason, 64.), Petrjak – Böde. Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Gólszerző: Leandro (21.), Finnbogason (87.)
 
Több ok miatt is minden elismerést megérdemelnek a megyei élvonalban szereplő szegediek. A meccs előtt arról nyilatkoztak, hogy életük meccse lesz az FTC elleni kupameccs, és bebizonyították, hogy ez tényleg így van.
 

Arra nem volt esélyük, hogy továbbjussanak, de hozzáállásból, a labdarúgás és az ellenfél tiszteletéből példásan helytálltak.
 
A Fradi játékosain viszont érződött, hogy nekik nem a mai életük meccse. Az első találatnál szerencséjük is volt a fővárosiaknak, mert Leandro szabadrúgása után megpattant a labda a menteni igyekvő Vastag Balázs fején. Pár perccel a vége előtt viszont Finnbogason kegyetlen bombával zárta le a meccset.
 

Legfrissebb híreink