Átigazolási tervekről beszélt a Fradi vezérigazgatója

A BL-ellenfélről is nyilatkozott.

Forrás:

A Ferencváros szerdán a Ludogorec ellen megkezdi a szereplését a BL-selejtezőben. A zöld-fehérek nem kaptak könnyű riválist, hiszen a bolgár csapat az utóbbi években a BL-ben és az EL-ben is bejutott már a csoportkörbe. Orosz Pál bizakodva várja a párharcot, bár tisztában van vele, hogy a zöld-fehéreknek fel kell kötniük majd a gatyájukat.
 
"Nagyon nehéz ellenfelet kaptunk, ennél lehetett volna hozzánk kegyesebb a sors, de volt olyan a korábbi években, amikor kegyesebb volt, amikor azt hittük, könnyebb dolgunk lesz, aztán minden másképpen alakult. Ez is megmutatja, hogy ezen a szinten, a selejtezők szintjén mára nagyjából kiegyenlítődtek az erőviszonyok. Természetesen ugyanúgy vannak favoritok és kevésbé esélyes csapatok, de éppen az elmúlt évek tapasztalatai alapján mondom, hogy ha bárki úgy gondolná, hogy akár a keretek értéke alapján esetleg a Ludogorec jobb esélyekkel indul, én úgy gondolom, hogy a nálunk zajló munka és a rendelkezésre álló háttér kiegyenlíti az erőviszonyokat" - nyilatkozta a fradi.hu-nak.
 

Izraelből kapott botránybírót a Fradi, akit izraeli ultrák támadtak meg - videó - NB1.hu

 

A vezérigazgató az interjúban az erősítésekre is kitért. Szerinte elképzelhető, hogy a Fradi kerete még módosul az átigazolási piac lezárultáig.
 
"Nemzetközi szinten az átigazolási időszak javában tart még, szóval biztos vagyok benne, hogy lesz még mozgás. Az eddigi erősítésekkel a célunk az volt, hogy a selejtező kezdetére olyan keret álljon össze, amely képes lehet megoldani az akadályt. Szerintem jó munkát végeztek a kollégák. Ha igazolunk még, akkor mindenképpen olyan játékost szeretnénk, aki hozzá tud tenni a csapat teljesítményéhez" - fogalmazott Orosz Pál.

Legfrissebb híreink