Átigazolási terveiről beszélt a DVTK új edzője

A Hali egykori trénere is csatlakozott a klubhoz.

Forrás:

Az nb1.hu-n is értesülhettek arról, hogy Feczkó Tamás lett a Diósgyőr új vezetőedzője. A szakember legutóbb az MTK-t irányította, a Balmazújvárossal pedig történelmi sikert ért el, hiszen a hajdúsági együttest az élvonalba vezette.

Feczkó nehéz fába vágta a fejszéjét, hiszen a Diósgyőr jelenleg az utolsó helyen szerénykedik. A gárda ugyan a Honvédot legyőzte az első fordulóban, de azóta nem tudott pontot szerezni.

A piros-fehér egylet új mestere elmondta, lesznek változások a keretben. A vezetőség több kiszemelttel is tárgyalásokat folytat.

"Őszintének kell lenni, a keret ráncfelvarrásra szorul. Vannak hiányposztok, a tulajdonos úr biztosított arról, hogy ezeket lyukakat be tudjuk tölteni. Folyamatban vannak a tárgyalások, Rui Pedro is ennek köszönhetően érkezett Diósgyőrbe, de várhatók további játékosok is" - mutatott rá Feczkó.

Feczkó Tamás mellett Pacsi Bálint és Miskei Attila is csatlakozott a DVTK-hoz.

"Diósgyőrben véleményem szerint remek szakemberek dolgoztak, a nagy része marad is a stábban. Két pályaedzőt azonban hozok magammal, Pacsi Bálintot és Miskei Attilát. Bálint a Szombathelyi Haladásnál akadémiai vezető és vezetőedző is volt, Attila pedig nagyon sok NB II.-es csapatnál dolgozott vezetőedzőként. Én vagyok a kirakatban, de közösen dolgozunk, a siker ugyanúgy a stábé is" - fogalmazott Feczkó Tamás.

Legfrissebb híreink