Átigazolás: a Fradi másodszor is legyőzte a török sztárcsapatot

Ráadásul Leandro sem vonul még vissza.

Forrás:

Mindent megtett annak érdekében a Fenerbache, hogy a nyáron megszerezhesse az ismét bajnok Ferencváros legnagyobb ukrán értékeit.

Elsőként Szerhij Rebrov vezetőedzőt vitte volna a 19-szeres bajnok török sztárcsapat, a megkeresésről a vezetőedző és a menedzsere is egyből tájékoztatta a Ferencváros elöljáróit, hozzátéve, hogy az ukrán szakembernek esze ágában sincs elhagyni a Fradit, mivel jól érzi magát a zöld-fehéreknél.

 

Ám a Fener Oleksandr Zubkovra is kivetette a hálóját (ezzel a hírrel tele volt ám a török sajtó), aki ráadásul az ukrán Sahtar Donyeck játékosa volt, az FTC-nél kölcsönben szerepel.

 

Ám a Fenerbache ismét hoppon maradt, amit az FTC hivatalos bejelentése is alátámaszt:

„Örömteli hírről számolhatunk be: az FTC megszerezte a Sahtar Donyecktől Oleksandr Zubkovot, így a kölcsönszerződés megkötése után egy évvel, a 23 éves ukrán szélső immár teljes jogúan a Fradi játékosa!

Zubkov - a Sahtarral szerzett két ukrán bajnoki cím, három Ukrán Kupa- és két Ukrán Szuperkupa-siker után - 2019 nyarán érkezett a Ferencvárosba, és hamar alapember lett Sergei Rebrov csapatában. Első találatát a júliusi, Ludogorec elleni hazai BL-selejtezőn szerezte, ezzel beállítva a 2-1-es végeredményt, melynek köszönhetően előnnyel utazhattunk a sikeresen megvívott bulgáriai visszavágóra.

A bajnoki gólok szerzését augusztus közepén, egy Kaposvár elleni meccsen kezdte, ezzel együtt összesen 9-szer zörgette meg az ellenfelek hálóit. A szezonban három egygólos győzelmet is az ő találata döntött el. Többek között a Vidi elleni rangadót is 2020 februárjában.”

A Ferencvárossal kapcsolatos további hír, hogy Leandro mégsem vonul vissza. Az első csapat keretének már nem lesz a tagja, de a Fradi újjáalakuló NB III-as csapatában még játszani fog.

Legfrissebb híreink