Anglia-Magyarország: kiemelt készültségben a zsaruk

A politika most is hozzáért a vakcinákhoz.

Forrás: Wembley Stadium connected by EE

Botrányos mérkőzéseket tudnak rendezni a Wembelyben, ha az angol válogatott ott játszik, elég csak a nyári Eb-döntőre gondolni, amikor az angol huligánok jegy nélkül akartak bejutni a fináléra, ezért pedig össze-vissza vertek majdnem mindenkit, de nemcsak az olaszokat, hanem a sajátjaik közül is nagyon sokat, de a többfrontos ütközetnek rendőrök és biztonságiak is bőven kárát látták.

Met police to increase presence at Wembley for England v Hungary

The Metropolitan police are to increase their presence outside Wembley stadium on Tuesday night in the leadup to the visit of Hungary. Following the scenes of racist abuse directed at England players last month in the World Cup qualifying fixture in Budapest, and the shocking unrest at the Euro 2020 final, the Football Association is also putting in place robust procedures to deal with any possible trouble.

A ma esti, Magyarország elleni vb-selejtezőre a jegyeladások alapján mintegy 1000 magyar szurkolót várnak, akik inkább Londonban és környékén élő honfitársaink lehetnek, mert Angliába továbbra sem fogadják el a Szputyik és a Sinopharm vakcinákat.

A Guardian leszögezi, az Eb-döntővel kapcsolatban éppen a nem megfelelő rendőri létszámot okolták a legtöbben, ezért ma este kiemelten készültségben lesznek a zsaruk a meccs miatt.

Kezdés 20.45-től.

A szintén nagy vihart kavart Magyarország-Anglia mérkőzésről minden hírünk a linkre kattintva visszakereshető.

Legfrissebb híreink