Anglia-Magyarország: a magyar szív és lélek - reakciók

Örök igazság is elhangzott.

Forrás: Facebook/MLSZ

Mint arról többször is beszámoltunk, kedd este a magyar válogatott bravúros 1-1-es döntetlent ért el Anglia ellen a Wembley-ben világbajnoki selejtezőn.

A lefújás után a magyar játékosok közül hárman értékeltek az M4 Sportnak.

Schön Szabolcs: "Sokat beszélgettünk arról, miben kell változtatni. A mai mérkőzésben szívünk-lelkünk benne volt. Bátran jöttünk ki a pályára, hogyha tudunk, akkor kezdeményezzünk. Meg szerettük volna mutatni, hogy az Európa-bajnoki részvétel nem a véletlen műve volt.”

Loic Nego: "Felismertük, hogy valami hiányzott a játékunkból. Most egészen máshogy álltunk a mérkőzéshez: bizonyítani akartuk, hogy képesek vagyunk a jó teljesítményre. Követtük a taktikai utasításokat, mindenki a legjobb tudása szerint játszott. Akár még ennél is jobb eredményt érhettünk volna el.”

Lang Ádám: "A futball hazájában a futball szentélyében játszottunk, ami plusz töltetet adott. Sajnos nagyon messze kerültünk a világbajnoki részvételtől, az esélyünk szinte nulla. A hátralévő mérkőzéseinket arra kell felhasználnunk, hogy javítsunk a játékunkon, fejlődjünk. Ez egy folyamat. Volt, hogy szerencsénk volt, máskor nem úgy jött ki a lépés. Helyén kell kezelni, amikor nagyon jól megy és azt is, amikor kevésbé. A mai mérkőzés tétje az volt, hogy megmutassuk, igenis van tartás bennünk.”

Legfrissebb híreink