Ancelottiékhoz látogat a Salzburg - ELŐZETES

Szoboszlai az idei BL szezon legfiatalabb gólszerzője.

Forrás: redbullsalzburg.at

A csoportelső Napolihoz látogat a Bajnokok Ligájában Szoboszlai és csapata.

A nápolyiak 2 győzelemmel és egy döntetlennel vezetik a csoportjukat, egy pont az előnyük a második Liverpoolal szemben. A Seria A-ban azonban nem ennyire acélosak, 18 ponttal csak a hetedik helyet birtokolják. 11 pont a lemaradásuk a listavezető Juventushoz képest, a jelenlegi pozíciójuk nem ér nemzetközi indulást.

Carlo Ancelotti így nyilatkozott a holnapi meccsről:

,,Csak a holnapi mérkőzésre koncentrálunk, minden más csak részletkérdés. Egy fontos mérföldkövet akarunk elérni, hogy bejussunk a legjobb 16 közé. Ma csak ennyi fontos nekem. Nem értek egyet az edzőtáborozással, de ez egy olyan döntés, amit a klub minden körülményt figyelembe véve hozott meg. Nem az a legfontosabb, hogy az egész hétvégét egy edzőtáborban töltsük, hanem hogy jó eredményt érjünk el holnap."

A Salzburg a harmadik helyen tanyázik, egyetlen győzelmet szereztek eddig a csoportban. Szoboszlai Dominik személyében náluk van az idei BL szezon legfitalabb gólszerzője, és a Bayern után ők szerezték a legtöbb gólt a sorozatban. Az osztrák Bundesligát veretlenül vezetik, 3 pont az előnyük a második Linz-hez képest. Veszítenivaló nélkül lépnek majd pályára és minden megtesznek azért, hogy kiharcolják a továbbjutást.

Legfrissebb híreink