Ancelotti elismerően nyilatkozott Szoboszlaiékról

Létfontosságú meccs lesz a továbbjutás szempontjából.

Forrás: RB Salzburg

Rangadóra készül Szoboszlai Dominik és a csapata a Bajnokok Ligájában, a csoportelső Napolit fogadja a második Salzburg.

Az előző körben a magyar válogatott csapata egy hatalmas csatában maradt alul a Liverpoolal szemben, 4-3 győztek az angolok. Szoboszlai azon a meccsen kezdőként lépett pályára, 71 percet kapott. A Salzburg a saját bajnokságukban is eléggé acélos eddig, 11 meccsből 9-et megnyertek és kétszer ikszeltek, tehát veretlenül vezetik az osztrák Bundesligát. Dominik az összes sorozatot tekintve eddig 755 percet töltött a pályán klubszínekben ebben az idényben, ezeken 3 gólt és 3 gólpasszt írtak a neve mellé.

Az olasz csapat az előző körben döntetlen játszott a Genk vendégeként, a találkozón nem született gól. A Serie A-ban jelenleg a 4. helyet birtokolja Diego Maradona volt csapata, 5 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel eddig 16 pontot gyűjtöttek. Carlo Ancelotti a nápolyiak vezetőedzője kifejezetten fontosnak nevezte a találkozót, mely dönthet arról, hogy melyik csapat fogja folytatni a küzdelmeket az egyeneskieséses szakaszban.

Ancelotti így folytatta a mondandóját:

,,Egy magabiztos játékstílust képviselő csapattal találkozunk, bár volt nálunk bőven játékosmozgás. Bebizonyították, hogy bárkivel felveszik a versenyt. A saját csapatomtól bátorságot és maga tempót várok, Magabiztosnak kell lennünk és az elejétől irányítanunk kell a játékot.

Legfrissebb híreink