Alig maradt jegy a Hali-stadion nyitómeccsére

Szombathely – Nagy az érdeklődés.

Forrás:

Íme, a Haladás közleménye:

 

A Haladás Sportkomplexum ünnepélyes megnyitójára közel 8000 jegy gazdára talált már és csak 700 darab megvásárolható belépőjegy maradt. Mint ismert, az ünnepélyes megnyitó november 8-án, 19.19-kor kezdődik, ezt követi a Szombathelyi Swietelsky-Haladás-NK Osijek mérkőzés.

 

 

A fennmaradó jegyek értékesítése miatt a Sportkomplexum főpénztára hétfőn és kedden 12 óra és 18 óra között tart nyitva, illetve ha még marad jegy, akkor szerda reggel 8 órakor ismét kinyit a pénztár.

 

A nyitóünnepségre a jegyek 1200 és 3500 forint között válthatók, a szektorok szerinti jegyárakról a mellékelt grafikából tájékozódhatnak az érdeklődők és a szurkolók.

 

 

A jegyértékesítéssel kapcsolatban felmerülő esetleges kérdéseket a protokoll@haladas.eu címen válaszolják meg kollégáink.

 

Amennyiben a nyitóünnepségre VIP jegyet szeretne vásárolni, kérjük a vip@haladas.eu email címen keresse munkatársainkat.

 

A nagy érdeklődés miatt kérjük, hogy mindenki időben érkezzen, mert torlódások és forgalomkorlátozás is várható. A sportkomplexum november 8-án 17 óra 45 perckor nyitja kapuit a közönség számára. Illetve kérjük, hogy a Sportkomplexum közelében lévő nagyobb parkolófelületeket használják (Claudius szálloda melletti parkoló, Emlékműnél lévő parkoló, MMIK melletti parkolók, Csónakázó-tó melletti parkolók).

 

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.”

 

Parádés magyar gól a Manchester United egyik csapatának - videó - NB1.hu

Magyar gól a Manchesternek

Legfrissebb híreink